Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

“No em robis la primavera”, la nova campanya d’Ilerdent per minimitzar el residu sanitari

La clínica, que ha reforçat tots els seus protocols en matèria de seguretat, està treballant al 300% en tots els àmbits i, per descomptat, també en sostenibilitat com indica la nova línia d’actuació corporativa “ILE(RRR)DENT amb 3R”.

“Des de l’inici de la pandèmia hem detectat un increment inusual de residus, gran part d’ell pels equips de protecció individual –moltes vegades d’un sol ús– del personal i el pacient, als quals se’ls facilita un kit amb mascareta, guants, barret i polaines. Aquest tipus de material és el més indicat per evitar el contagi en la clínica. El repte és com ens desfem d’ells. Per això apostem per una sostenibilitat circular que contempla la reducció al 100% del residu, la reutilització de material multiús amb sistemes d’esterilització i asèpsia clínica i, per últim, garantir el 100% del reciclatge amb un acurat sistema de recollida selectiva”, explica Miquel Gensana.

MASCARETA HIGIÈNICA REUTILITZABLE PER ALS PACIENTS DE PRIMERA VISITA


Aquesta preocupació d’Ilerdent per la sostenibilitat ha fet que emprengui una altra iniciativa entre els pacients de primera visita que seran obsequiats amb una mascareta higiènica reutilitzable, amb una filtració certificada del 92% i fins a 70 vegades reutilitzable amb programes de rentadora domèstica 60/90ºC. “Les persones sanes han de prendre consciència que, segons indicacions de les autoritats sanitàries, pel dia a dia és suficient una mascareta higiènica, preferentment reutilitzable. Així ens cuidem i també el planeta”, diu Gensana.

La mascareta higiènica reutilitzable d’Ilerdent està decorada amb un cor i vol llançar un missatge positiu a la societat, “la vida et somriu”, tal com diu en un dels laterals.

Institut Dental Ilerdent
C/Germanetes Nº 2 5è (Lleida)
Tel. 973 281 111
ilerdent@ilerdent.com

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…