Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Odontòlegs sud-americans del programa d’Estratègia i Màrqueting en Salut de la UdL visiten Ilerdent

visita tecnica ilerdent

La clínica dental Ilerdent va rebre el dimecres passat, 7 de juny, la visita d’un grup d’odontòlegs sud-americans inscrits al programa d’estudis “Expert/Especialista Universitari en Estratègia i Màrqueting en Salut” que organitza la Universitat de Lleida (UdL).

Els dentistes van realitzar un recorregut per les instal·lacions de la clínica de la mà de Gemma Gensana Talarn, titular de les àrees de Recursos Humans i d’Atenció al Pacient, que es va iniciar amb una explicació breu del Grup Dental Ilerdent, abordant detalls sobre la naturalesa de les seves empreses, aspectes clínics, desenvolupament comercial i estratègies de comunicació, màrqueting i publicitat.

A continuació, durant la visita, els odontòlegs van poder saludar també Miquel Gensana Talarn, director mèdic del centre, i conèixer la tecnologia digital i aparells d’última generació que ofereix la clínica i la seva aplicació en el diagnòstic i els tractaments dentals. També es va mostrar el potencial de les infraestructures i la importància de la gestió de l’agenda i dels espais, així com el valor afegit que suposa l’especialització i l’estabilitat del quadre mèdic.

Gemma Gensana va agrair a José Manuel Alonso Martínez, subdirector del Centre de Formació Contínua de la UdL i coordinador acadèmic del programa, “haver triat Ilerdent com a model de referència per al seu alumnat. Nosaltres som una clínica innovadora i ‘molt de Lleida’. És per això que ens enorgulleix que la nostra universitat contribueixi a la formació de professionals de tot el món”, va explicar.

A la visita, que va permetre contrastar informació i opinions sobre els models d’atenció en salut dental dels dos continents, van assistir Johana Asencio Villarroel, Cristian Basili Escobar, David Hernández Pérez, Carlos Luna, Kheidy Luyo Acosta, Gabriel Pastrián Soto, Carolina Rodriguez Echague, Óscar Roa Valenzuela, Karen Uribe Montiel i Edmundo González; tots ells alumnes d’un programa, del qual s’ha impartit la tercera edició entre els dies 29 de maig i 9 de juny.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…