Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ortodòncia a Lleida: la clínica amb les tècniques més avançades

A la clínica Ilerdent som líders en ortodòncies de Lleida, ens especialitzem a corregir la mala posició de les peces dentals per oferir una millora en la salut de les genives i mossegar d’una forma correcta.

Tractaments d’ortodòncia que oferim a les nostres clíniques

Els avenços en l’àrea de la salut bucodental ens permeten oferir una àmplia varietat de tècniques i tractaments per corregir les anomalies en la posició de les dents. Depenent de l’edat del pacient i el problema que tingui es poden utilitzar diferents tipus d’ortodòncia.

Ortodòncia correctiva

L’ortodòncia correctiva s’utilitza en aquells pacients que no han portat cap aparell dental prèviament i mostren alteracions oclusives i una mala alineació dental. En aquests casos poden utilitzar aparells fixos o removibles, oferint així la possibilitat que el pacient esculli quin tipus de corrector bucodental vol portar.  

Prèviament a l’elecció, es realitzarà un estudi informant sobre quin aparell és el més adequat per corregir el problema de manera eficient. L’edat que es recomana per fer ús d’aquest tipus d’ortodòncia és l’adolescència o l’edat adulta.

Ortodòncia interceptiva

L’ortodòncia interceptiva permet corregir l’evolució de les alteracions que s’han començat a produir, però encara es troben en una fase inicial. Aquest tipus d’anomalies estan relacionades especialment amb problemes de maloclusions dentals.

Aquest tipus de problemes maxilofacials poden ser ocasionats per la posició i la mida de l’estructura òssia o els mals hàbits dels pacients. Per norma general, es requereix la col·locació d’aparells fixos per l’alineació i la posició de les dents. Aquesta és una de les tècniques més utilitzades en l’adolescència i els joves.

Ortodòncia preventiva

Aquest tipus d’ortodòncia té la finalitat d’actuar en una fase prèvia a l’aparició del problema. Després d’haver realitzat un diagnòstic en profunditat es podrà detectar si existeix algun tipus de risc i controlar així la mala posició futura de les dents. Gràcies a això, s’evita que el pacient sofreixi a la llarga en el seu creixement bucodental.

Alguns dels problemes més freqüents que es poden detectar en aquesta fase són les dents supernumeràries, caigudes de les dents que et deixen espaís inadequats, dents que no creixen, entre d’altres. És per això, que l’edat recomanada per començar a revisar la posició i el creixement de les dents és a partir dels 6 anys.

Ilerdent la teva millor opció d’ortodòncies a Lleida

L’ortodòncia avançada és una de les especialitats de les nostres clíniques d’ortodòncia a Lleida. Els nostres anys d’experiència en el sector i el nostre equip d’especialistes ens permeten oferir els millors serveis i garantir els millors resultats.

Els pacients són el més important, és per això que la formació continuada i l’ús de la tecnologia més avançada fan possible garantir una total satisfacció en els nostres clients així com oferir un treball eficient i de qualitat.

Aquest tipus de tractaments requereixen un control exhaustiu, és per aquest motiu que oferim un diagnòstic complet i una planificació detallada amb totes les fases que es duran a terme al llarg del tractament d’ortodòncia.

Invisalign, transforma el teu somriure sense alterar la teva vida diària

A Ilerdent disposem del millor equip d’especialistes en ortodòncia a Lleida i som una de les clíniques líders en l’ús de la tècnica Invisaling, comptem amb la categoria Platinium atorgada per Invisaling.

Aquest tipus d’ortodòncia cada cop és més popular, ja que permet la seva extracció a l’hora de menjar o rentar-se les dents i té un sistema molt senzill d’utilitzar; es base en dues fèrules transparents que es van renovant cada dues setmanes.

Reserva cita pel teu tractament d’ortodòncia a Ilerdent

Si vols lluir un somriure bonic i saludable visita les nostres clíniques, demana hora a la nostra web o truca’ns al telèfon 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…