Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ortodòncia infantil a Lleida amb Ilerdent

A Ilerdent comptem amb un equip format per experts en odotopediatria i ortodòncia per realitzar els millors diagnòstics i tractaments pels pacients més petits.

Sabem que quan es tracta de la salut bucodental dels nostres fills ens poden preocupar molts temes, per això tenir al costat un equip de professionals per aconsellar-te i guiar-te sobre les millors pràctiques, ens ajudarà a prendre la millor decisió pels nostres fills.

La importància de les revisions periòdiques al dentista

Tot i que pensem que només hem d’anar al dentista quan ens fa mal la boca, o quan ens hem de realitzar algun tractament en concret, és molt important realitzar-se revisions periòdiques, tant en adults com en nens. Sí que és veritat que en una edat més avançada aquestes revisions no han de ser tan seguides, però quan som més petits i estem en edat de creixement és molt important posar-nos en mans d’especialistes regularment.

L’ortodòncia dental s’utilitza per corregir una mala posició de les peces dentals o per corregir la mossegada, és a dir, la posició de la mandíbula en obrir i tancar. Aquest tractament es realitza tant en adults com en nens, perquè els seus resultats són els esperats en els dos casos, per millorar un problema estètic com un problema més greu de mal creixement, per exemple.

L’ortodòncia durant l’etapa a la infància

L’etapa ideal per realitzar-se un tractament d’ortodòncia és la infància, ja que és l’etapa quan comencen a créixer les peces dentals i és més fàcil poder controlar una mala posició dental. Per això és important portar als nostres fills al dentista regularment per poder detectar aquests problemes a temps i que no es compliquin amb els temps.

Realitzar un tractament d’ortodòncia en la infància també ens evitarà haver de tornar a passar per aquest procés quan siguem més grans i així evitarem tenir altres problemes o complexos per exemple amb el nostre somriure. Sempre posant-nos en mans de bons professionals que puguin assessorar-nos i entendre cada necessitat.

Es recomana utilitzar Invisalign per nens?

El tractament d’Invisalign és un tractament innovador d’ortodòncia invisible que consisteix en una sèrie d’alineadors, que són pràcticament invisibles, que es poden extreure, que van corregint la posició de les peces dentals, ja que es van canviant cada dues setmanes aproximadament. És un tractament molt efectiu i molt còmode pels pacients, els seus resultats són ràpids i s’aconsegueixen els resultats parlats amb els nostres dentista.

Invisalign és un tractament molt recomanat per ser un tractament innovador, però no només això, sinó que a Ilerdent et poses en mans de la nostra especialista la Dra. Enriqueta Perez, guardonada amb el títol Platinium  Elite en ortodòncia Invisible Invisalign. Existeixen altres opcions en el mercat, però amb Invisalign aconseguiràs els resultats esperats, i demostrats en el cas de la nostra especialista amb més de 80 casos d’èxit cada any.

Quan portar al meu fill al dentista?

Com hem dit es recomana visitar al dentista regularment, al nostre dentista de confiança perquè en pugui realitzar un seguiment sobre la salut bucodental dels més petits i poder garantir uns bons resultats i un diagnòstic a mida.

Reserva cita a Ilerdent al telèfon 973 281 111 o visitant la nostra clínica dental al Carrer Sant Antoni, entrada per: Carrer Germanetes 2, 5, Lleida. Per a més informació visita la nostra pàgina web.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…