Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ortodòncia invisible

Aquest tipus de tècnica invisible es basa en la creació d’uns alineadors o fèrules transparents que s’ajusten perfectament i individualment a cada una de les dents.

Potser la crida més gran les ortodòncies invisibles és el que el seu propi nom explica, són invisibles. Aquest tipus de tractament modern s’ha convertit en l’alternativa més utilitzada per aquells pacients que no volen portar brackets i estan buscant una solució als seus problemes bucals.

El benefici més gran davant d’aquest tractament i la gran diferència amb altres és la facilitat de poder extreure les fèrules. En tractar-se d’alineadors que no són fixos a la mandíbula, es poden treure per a menjar, rentar-se les dents, etc.

Tipus d’ortodòncies invisibles

El tipus d’ortodòncia invisible més conegut i utilitzat arreu del món és l’Invisalign:

Invisalign: aquest és un tractament que consisteix en la fabricació a mesura d’una fèrula transparent en la qual es col·loquen interiorment accessoris per a controlar el desplaçament de les dents cap a la posició que es precisa. La fèrula és fabricada amb materials plàstics i es canvia cada dues setmanes, aproximadament, segons les indicacions de l’especialista. A part de ser invisible, un altre dels avantatges és que és totalment amovible, per la qual cosa el pacient pot treure’s la pròtesi sempre que ho requereixi.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

Igual que les fèrules i brackets convencionals, els avantatges de portar ortodòncia invisible es centren en la intenció de buscar l’equilibri entre funció de la boca, distribució de les dents juntament amb una millora estètica de la dentadura. Aquest tipus de dentadures tenen els següents avantatges que fan d’ella la millor opció del mercat:

• Millor estètica i major discreció. Aquest és un dels majors avantatges per a molts pacients. Els alineadors transparents són pràcticament imperceptibles a la vista, ja que en la gran majoria de casos la fèrula transparent és l’única cosa que es necessita. Això fa que aquest tractament sigui el més estètic i discret que existeix en l’actualitat, ja que aconsegueix grans resultats sense afectar l’aparença i el somriure del pacient.

• Millor higiene bucodental. Per a evitar el seu deteriorament o que es faci malbé, les fèrules s’han de treure abans de cada menjar o per a realitzar una neteja i raspallat de les dents. Aquest fet es converteix en un gran avantatge, ja que evita que restes de menjar puguin quedar atrapats en els alineadors, a diferència del que succeïa amb els brackets tradicionals, la qual cosa permet mantenir una higiene dental òptima durant el procés de correcció.

• Comoditat durant el tractament. Un altre dels grans avantatges d’aquest sistema és que l’alineador no està subjecte a les dents. En tractar-se d’una ortodòncia no fixa, el pacient pot descansar durant uns minuts al dia. Encara que, això sí, per a aconseguir un resultat òptim en el temps determinat, es recomana portar els alineadors un mínim de 20 hores diàries.

• Menys molèsties durant el tractament. L’ortodòncia invisible utilitza una moderna tècnica que corregeix la posició de les dents d’una forma més suau, encara que més ràpida, que els tractaments clàssics. Això crea menys molèsties i dolors al pacient durant el procés d’alineament i correcció dental.

• Evita el desgast dental. Igual que altres tractaments, gràcies al fet que la dentadura es posiciona correctament, ajuda al fet que les dents encaixin perfectament, protegint-les del desgast del seu esmalt provocat per una mossegada incorrecta, cops i/o i per desviacions.

Ilerdent la teva clínica de referència a Lleida

A Ilerdent som referents al territori lleidatà pel que fa a implementació de tractament de correcció dental amb ortodòncia invisible. Per a més informació, contacta amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o visita’ns a la nostra pàgina web www.ilerdent.com.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…