Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Per què necessito una fèrula de descàrrega?

Les fèrules de descàrrega són unes fundes dentals que es fabriquen a mida per a cada pacient. Aquestes fundes ajuden a alliberar tensió mandibular que es va acumulant al llarg del dia. Les fèrules de descàrrega són molt recomanades per persones que pateixen bruxisme o problemes mandibulars.

Les fèrules de descàrrega s’acostumen a utilitzar a la nit, són personals i intransferibles, ja que es fabriquen amb un motlle de la dentadura de cada persona, per tal que s’adaptin a la perfecció i ens ajudin a alliberar tensió.

Què és el bruxisme?

El bruxisme és l’hàbit inconscient de fer pressió amb la mandibular o moure les dents les unes contra les altres. Aquest hàbit pot provocar seriosos problemes com el desgast de la dentadura.

El seu origen es troba en l’estrès i s’acostuma a accentuar a la nit, tot i que també i a casos de bruxisme diürn. El tractament més utilitzat acostuma a ser les fèrules de descàrrega, però es recomana visitar el seu dentista per una millor valoració.

Com s’utilitza una fèrula de descàrrega

La fèrula de descàrrega s’utilitza normalment a la nit i el que aconsegueix és relaxar els músculs i ossos que han estat en tensió tot el dia, i així s’evita que es tensin durant tota la nit. És important utilitzar la fèrula de descàrrega regularment per poder notar els canvis.

Utilitzant la fèrula regularment s’evitarà que els problemes derivin a més, com per exemple el desgast de les dents, mal de cap, mandíbula, oïda i coll.

On aconseguir una fèrula de descàrrega

Si detectem que apliquem pressió a les mandíbules és important que visitem un especialista perquè ens diagnostiqui bruxisme i quin tractament podem utilitzar. No es recomana utilitzar fèrules de descàrrega que no ens recepti un dentista especialitzat.

Les fèrules de descàrrega s’han d’adaptar a la perfecció a la mandíbula del pacient, per això s’ha de realitzar amb un motlle a mida molt precís per tal de garantir la comoditat del pacient en tot moment.

La millor tecnologia amb Ilerdent

A Ilerdent utilitzem la tecnologia NOBRUX, una tecnologia digital d’alta precisió. Amb aquesta tecnologia es reprodueix l’arc dental del pacient a través d’imatges captades i processades en alta definició que reprodueix amb exactitud les fèrules de descàrrega amb materials biocompatibles d’alta qualitat.

Aquesta tecnologia permet que el procés sigui molt més ràpid i precís, garantint així la comoditat i precisió pel pacient.

La teva fèrula de descàrrega amb Ilerdent

L’equip d’especialistes d’Ilerdent t’ajudarà a millorar el teu benestar i a descansar millor en cas de sofrir bruxisme. Posa’t en mans de professionals que vetllaran per la teva salut bucodental i intentaran que la teva experiència sigui tan positiva com sigui possible.

La fèrula Nobrux que oferim que Ilerdent es presenta amb un complet estoig amb manual d’ús i conservació del dispositiu, un agradable esprai sabor menta, estoig de transport i algunes pastilles d’higiene. El teu dentista assignat et recomanarà com fer el manteniment de la teva fèrula de descàrrega.

Per aconseguir el teu estoig de fèrula de descàrrega demana cita a Ilerdent a través de la nostra pàgina web  o truca al 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…