Horaris:

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabte: 9h – 13h

blog

Periodòncia amb làser de díode: menys invasiva i menys dolorosa, a Ilerdent

Periodòncia laser ILERDENT

Tecnologia punta per al tractament de genives

La clínica dental Ilerdent ofereix un innovador servei, la ‘Periodòncia amb làser de díode’, tractament que garanteix millors i més ràpids resultats per als pacients amb problemes de genives.

La incorporació d’aquesta teràpia fotodinàmica, com a complement dels tractaments tradicionals i associada a altres tècniques, aporta amplis beneficis per al pacient. D’aplicació localitzada sobre les àrees infectades, el làser de díode preserva els teixits sans adjacents, minimitzant l’impacte del tractament. A més, redueix la càrrega bacteriana de les bosses periodontals actives i afavoreix la cauterització dels vasos sanguinis, produint un efecte hemostàtic que redueix el sagnat de les genives. Múltiples avantatges que permeten un tractament periodontal amb sedacions més lleugeres perquè el pacient sent menys dolor, durant i després de la intervenció (postoperatori), garantint una bona i ràpida recuperació.

A més, seguint l’estratègia de quadre mèdic especialitzat per àrees d’Ilerdent, el tractament el realitza el Dr. Pol Torrente Costa, llicenciat en Odontologia per la Universidad Alfonso X El Sabio i Màster en Periodòncia i Cirurgia Bucal per la Univesitat de Lleida.

Estudi periodontal Ilerdent gratuït

Ilerdent ofereix a tots els pacients amb problemes de sagnat i sensibilitat gingival, l’Estudi Periodontal Ilerdent Gratuït, que inclou el periodontograma i test de PH salival, així com la proposta del pla de tractament amb làser de díode i el pressupost tancat amb opció de finançament sense interessos.

Per sol·licitar l’estudi cal trucar a la clínica (973 28 11 11) o demanar cita online.

Ilerdent, la clínica sense dolor

La incorporació del làser de díode és un pas endavant en el projecte ‘Ilerdent, la clínica sense dolor’, protocols adoptats en els últims anys i que tenen per objectiu dotar la clínica de tota la tecnologia, aparatologia, sedacions i serveis que aportin seguretat i benestar als seus pacients. Recursos que permeten aplicar tècniques menys invasives i menys doloroses que, alhora, escurcen el temps de recuperació.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…