Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Prevenció, la millor aliada per gaudir d’una bona salut dental

Ilerdent ofereix Primeres Visites Gratuïtes per la Revisió Bucodental

L’Institut Dental Ilerdent de Lleida té en marxa una campanya de Primeres Visites Gratuïtes de Revisió Bucodental, orientades a la millora de la salut dental de la població mitjançant l’adopció de mesures preventives.

Segons dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), entre el 60% i el 90% dels escolars —i gairebé el 100% dels adults— tenen càries dental. Així mateix, entre el 15% i 20% dels adults d’entre 35 i 44 anys pateix malaltia periodontal greu que desemboqués en una pèrdua prematura de peces dentals. Dades alarmants, no només per les mateixes xifres sinó també per les conseqüències a curt i mitjà termini que tenen sobre la salut general de la població.

En aquest sentit, Ilerdent programa primeres visites gratuïtes amb l’objectiu de realitzar una revisió exhaustiva del pacient que permeti establir els protocols i tractaments —Higiene dental, periodòncia, ortodòncia, implantologia … — per tallar qualsevol anomalia. A més, l’equip d’Ilerdent assessora sobre els factors de risc associats a cada patologia, com ara la mala alimentació, el tabaquisme, el consum nociu d’alcohol o la falta d’higiene bucodental.

Cita online

La clínica ofereix el servei de cita on-line en el seu web, on es pot seleccionar el servei (primera visita o higiene dental) i triar l’horari desitjat. També es pot sol·licitar informació o programar la visita, trucant al 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…