Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

Airflow-portada

Profilaxi GBT-Airflow

Ilerdent ofereix un innovador protocol: la Guided Biofilm Therapy (GBT). Una profilaxi oral (neteja dental), avalada per la comunitat científica internacional i fruit de nombrosos assaigs clínics, que garanteix millors resultats i menys molèsties per als pacients.

Les principals diferències entre la GBT-Ilerdent i la higiene convencional rauen que aquest nou protocol utilitza un revelador que permet visibilitzar la placa dental i realitzar una neteja localitzada, menys invasiva i respectant les zones lliures de tosca i teixits tous de la boca. A més, la tecnologia capdavantera de l’estació d’aplicació Airflow® supera amb escreix, l’eficàcia de la intervenció manual. A més, com la superfície de la dent queda completament neta, no cal polir i la higiene resulta tan agradable que provoca un ‘efecte spa’.

Packs GBT-Airflow® Ilerdent

Pack Infantil GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció

Inclou una sessió d’educació d’Higiene Bucodental mitjançant l’aplicació del revelador de placa que, una vegada activat, es torna lilós amb més o menys intensitat segons el temps que porti la tosca dipositada en aquest punt. És a partir d’aquest cromograma, que la higienista dental mostrarà al pacient les zones que cal netejar millor i li aconsellarà com i quan fer el raspallat dental. Tot seguit, sessió d’Airflow® i fluorització tòpica per regenerar l’esmalt dental.

Pack GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció i Manteniment Periodontal

Les nombroses i freqüents higienes dentals necessàries per al manteniment de genives fan recomanable aquest tractament que, molt menys invasiu, és especialment ‘protector’ amb els teixits tous de la boca del pacient periodontal.

Pack GBT-Airflow® Ilerdent Manteniment d'Implants

Una opció dissenyada per preservar implants i dents dels microimpactes que genera el poliment durant la higiene tradicional.

Guided Biofilm Therapy Ilerdent

Reprodueix vídeo

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…