Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

El valor d’un somriure restaurat amb pròtesis dentals

protesis-dental

El somriure és una part fonamental de la nostra expressió i comunicació. La pèrdua de dents pot afectar negativament no sols a l’estètica del nostre somriure, sinó també a la nostra salut i benestar general. En Ilerdent, som especialistes a retornar la plenitud al seu somriure a través de les pròtesis dentals, millorant així la seva qualitat de vida i l’estètica dental.

Què és una pròtesi dental, quin tipus de pròtesis dentals existeixen i quin és l’adequada per a mi?

Què és una pròtesi dental?

Una pròtesi dental és un dispositiu artificial dissenyat per a reemplaçar un o més dents perdudes. Poden ser pròtesis amovibles o pròtesis fixes i estan fetes per a imitar l’aparença i funció de la dentadura real. El seu objectiu principal és restaurar l’estètica del somriure, la funcionalitat masticatòria i la correcta pronunciació, contribuint significativament a la qualitat de vida del pacient.

Existeixen diferents tipus de pròtesis dentals, i triar la correcta pot ser un desafiament. A Ilerdent, oferim una gamma que inclou des de dentadures removibles fins a implants dentals fixos. Cada pròtesi té les seves particularitats i és adequat per a diferents necessitats i condicions orals. El nostre equip d’experts et guiarà per a trobar l’opció més adequada per a vostè.

Tipus de pròtesis dentals: Quina és la pròtesi més adequada per a mi?

Triar la pròtesi dental adequada és un pas crucial cap a una millor salut bucodental i qualitat de vida. A Ilerdent, entenem que aquesta decisió depèn de diversos factors personals i metges. Aquí li proporcionem una guia per a ajudar-lo a determinar quina pròtesi dental podria ser la més adequada per a vostè.

El primer pas en l’elecció d’una pròtesi dental és una avaluació completa de la teva salut bucal. Això inclou examinar la quantitat i estat de les dents restants, la salut de les genives, la integritat de l’os maxil·lar i l’alineació general de la mandíbula. A Ilerdent, els nostres especialistes realitzen un diagnòstic detallat per a comprendre les teves necessitats específiques.

Existeixen diversos tipus de pròtesis dentals:

  • Pròtesis dentals removibles: Les pròtesis dentals amovibles són dispositius dissenyats per a reemplaçar les dents perdudes i es poden retirar i tornar a col·locar en la boca amb facilitat. A diferència de les pròtesis fixes com els implants i ponts, aquestes pròtesis no estan permanentment ancorades en la boca. Hi ha dos tipus de pròtesis dentals removibles:
  • Dentadures completes: S’utilitzen quan totes les dents en una arcada dental (superior o inferior) s’han perdut. Cobreixen tota la geniva i, en el cas de la superior, també el paladar.
  • Dentadures parcials: Adequades per a persones que encara conserven alguna de les seves dents naturals. Aquestes pròtesis omplen els espais de les dents perdudes i se subjecten a les dents naturals restants amb ganxos o suports metàl·lics.
  • Implants dentals: Recomanats per a una solució més permanent. Els implants s’ancoren en l’os de la mandíbula i proporcionen una base estable per a les corones, ponts o dentadures sobreposades.
  • Ponts dentals: Són una opció si falta un o diverses dents i les dents adjacents són prou fortes per a sostenir el pont.

A més dels aspectes mèdics, les seves preferències personals i estil de vida també juguen un paper important. Prefereixes una solució amovible o permanent? Quin és el teu pressupost? Tens alguna preferència estètica? A Ilerdent, considerem tots aquests factors per a trobar la solució que millor s’adapti a tu.

Avantatges de les pròtesis dentals: més enllà de l’implant

Les pròtesis dentals ofereixen múltiples beneficis. No sols restauren l’aparença del seu somriure, sinó que també milloren la funcionalitat masticatòria i la pronunciació. A més, ajuden a mantenir l’estructura de la cara i prevenen problemes en les mandíbules. A Ilerdent, ens assegurem que cada pròtesi no sols es vegi bé, sinó que també contribueixi a la seva salut general.

La importància de triar la pròtesi dental adequada

A Ilerdent, entenem que triar la pròtesi dental adequada és un pas important cap a una millor qualitat de vida. El nostre equip d’experts està dedicat a ajudar-te a trobar la solució perfecta que s’adapti a les teves necessitats i estil de vida. Et convidem a contactar amb nosaltres per a explorar com podem ajudar-lo a somriure amb confiança una vegada més.

Per a més informació sobre les nostres opcions en pròtesis dentals i com poden millorar la seva vida, visita el nostre lloc web o contacta amb nosaltres directament a Ilerdent. Som aquí per a ajudar-te a fer aquest pas cap a un somriure més saludable i feliç.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…