Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Quan realitzar-se una higiene dental professional

És molt important realitzar-nos aquest tractament amb professionals que estiguin formats i que ens assegurin que utilitzen productes adequats perquè no ens facin mal bé el nostre esmalt ni les genives, ja que són molt sensibles i hem de vigilar.

¿Per què t’has de fer una neteja dental?

A Ilerdent recomanem realitzar-se una neteja dental una vegada a l’any, d’aquesta manera es controla l’acumulació de tosca dental i evitarem que es pugui acumular molta quantitat, i després és més difícil eliminar-la.

Així i tot, recomanem visitar la nostra clínica dental, perquè cada persona produeix una quantitat de tosca dental i de gèrmens diferents i els nostres especialistes realitzaran una revisió per saber amb quina periodicitat ens hem de realitzar una higiene dental.

¿En què consisteix una higiene dental?

Una higiene dental rutinària on només s’elimina la capa superficial de tosca acumulada en les dents. Aquest procediment es realitza mitjançant un polidor, una pasta dentífrica especial i una màquina d’ultrasons. Tot i que cada professional pot considerar utilitzar diferents màquines en funció de cada cas.

És un procediment ràpid, fàcil i totalment indolor. En cas de portar ortodòncia, implants o algun tipus de problema a les genives es recomana realitzar una higiene més profunda i de forma més habitual.

La prevenció és el millor tractament

Els nostres higienistes dentals, que et realitzaran la higiene dental, a part de realitzar-te el tractament a la nostra clínica, una vegada finalitzat t’explicaran alguns consells o rutines que realitzar-se per mantenir una bona higiene.

En quasi tots els problemes dentals que ens poden aparèixer hem d’entendre que la prevenció és el millor tractament, per això recomanem visitar el nostre dentista de forma periòdica perquè ens porti un seguiment de la nostra salut dental i ens recomani quines pautes seguir en funció de cada cas.

Higiene periòdica

Els nostres especialistes recomanen sempre raspallar-se les dents després de cada menjada. També es poden utilitzar col·lutoris dentals o dentífrics amb fluor que ajuden a protegir l’esmalt.

Un altre consell per poder realitzar una higiene més profunda, és utilitzar un raspall elèctric, ja que poden arribar a més llocs on el raspall normal no pot arribar, higiene més en profunditat i a més a més es pot controlar la intensitat, i per això podem protegir les genives i la pèrdua d’esmalt.

Sempre en mans de professionals amb Ilerdent

Si aquests consells t’han servit i t’hem convençut per realitzar-te una higiene dental, no dubtis en contactar amb nosaltres per sol·licitar més informació i reserva la teva visita amb els nostres higienistes dentals.

És molt important deixar en mans de professionals qualificats la nostra salut dental per seguir tenint un bon aspecte i que no ens faci mal bé l’esmalt.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…