Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Què és l’estètica dental i en que consisteix?

Normalment els pacients acudeixen a les clíniques per millorar-ne l’aspecte o el de la dentadura gràcies a l’estètica dental a Lleida. Aquest tipus d’intervencions, que poden anar des del blanquejament dental fins a la utilització d’una ortodòncia, són intervencions que es volen fer els pacients de forma voluntària i normalment no té res a veure amb la salut bucodental, sinó millorar l’aspecte físic.

Els beneficis de l’estètica dental

Però s’ha demostrat que l’estètica dental no només té a veure amb millorar l’aspecte personal, sinó que hi ha una relació entre millorar l’aspecte bucodental i un seguit de beneficis emocionals. Aquests beneficis ens permeten obtenir millor benestar, personal i professional, ja que ens ajuden a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos. A Ilerdent, som especialista en solucions estètiques dentals per als nostres pacients i que aquests recuperin la confiança en ells mateixos i puguin lluir el millor somriure.

Tractaments d’estètica dental

A continuació, us expliquem alguns dels principals tractaments d’estètica dental que realitzem a les nostres consultes, encara que en puguem trobar d’altres. Els nostres especialistes us ajudaran a trobar el tractament que més s’adapta a les vostres peticions i el que ens permeti millorar l’estètica bucodental.

Facetes dentals (Carillas)

Les facetes dentals o més conegudes com a facetes són el tractament d’estètica dental més demandat i que més es practiquen els pacients. Aquest tractament sol demanar-se quan es tenen unes dents molt irregulars o amb imperfeccions de color i esmalt. Aquest tractament es basa a col·locar aquest tipus de fundes que solen estar fetes de porcellana o composite, que es col·loquen per sobre de les peces originals i així s’aconsegueix dibuixar una dentadura perfecta amb el disseny de totes les peces dentals que es vulguin substituir.

Blanquejament dental

El blanquejament dental és un tractament molt utilitzat per recuperar el color original de les nostres dents. A Ilerdent utilitzem una tecnologia de led de darrera generació. Els nostres especialistes trobaran el tractament que millor s’adapti al teu tipus de dentadura i s’haurà d’adaptar en funció dels objectius que es vulguin aconseguir.

Disseny de somriures 3D

A Ilerdent oferim als nostres pacients un disseny de somriures amb 3D així els pacients es poden provar el disseny final de la seva dentadura veient per ordinador com ira modificant la posició de la seva dentadura. Després d’estudiar la morfologia de cada pacient es fa una reproducció en silicona de la pròtesi definitiva que portés el pacient, així es pot veure el resultat final sense sorpreses.

L’estètica dental que necessites a Ilerdent

Després de veure els tractaments d’estètica dental més populars us recomanem sempre que us deixeu assessorar per un equip de professionals i mai realitzar-vos algun tractament d’estètica dental que no sigui realitzat per algun expert. Visita la nostra clínica i explica’ns que t’agradaria millorar el teu aspecte bucodental i t’ajudem a recuperar el teu somriure.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…