Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Reparació de Pròtesis Xpress en 2 hores, perquè la boca no espera!

Reparación-express-de-prótesis

Si no tenir dentadura ja és dolent, patir una pròtesi defectuosa no és millor: dentadures que “ballen” i no s’ajusten al paladar, fractures, peces que es mouen o cauen… una infinitat de contratemps que els pacients suporten estoicament per por d’haver de prescindir de la seva pròtesi durant dies, fins que no la reparen.

A Ilerdent, som conscients d’aquesta problemàtica, i per això, vam inaugurar la nostra ÀREA PROTÈTICA DE REPARACIÓ XPRESS – 2 HORES. Com? Doncs molt senzill, perquè Ilerdent és una clínica dental que disposa de laboratori protètic dental propi (Ilab17) i en el mateix edifici.

D’aquesta manera, el nostre equip de tècnics protètics i ceramistes pot treballar en coordinació amb el nostre quadre mèdic d’especialistes per àrea, perquè la comunicació metge-protètic sigui fluida i així obtenir els millors resultats per als nostres pacients. A més, són els doctors d’Ilerdent qui formen el seu propi equip de tècnics, participant i adaptant el procés de fabricació de les pròtesis a les particularitats de cada pacient. Fet que ens permet augmentar les prestacions dels nostres serveis i garantir als nostres clients:

• L’ús de materials de màxima qualitat a les nostres pròtesis

• Temps de lliurament ràpids i retocs immediats perquè les protésis siguin perfectes

• Reparacions en 2 hores “garantides”

• Preus molt competitius

Ilab17 –fundat per Miquel Gensana Ruestes (Col·legiat 17) del Col·legi de Protètics Dentals de Catalunya i amb més de 30 anys d’experiència en el sector dental– compta amb les últimes tecnologies del mercat per resoldre brillantment qualsevol problema que pugui sorgir en el procés protètic, des dels més habituals, fins als més singulars.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…