Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Salut bucodental: implants i periodòncia

Periodoncia-Implants

L’Organització Mundial de la Salut (OMS), en el seu “Informe sobre la situació mundial de la salut bucodental” publicat el novembre de 2022, alerta que les malalties bucodentals més freqüents són la càries dental, la periodontitis greu, la pèrdua de dents i el càncer bucal.

Tant la caries dental no tractada, que afecta 2500 milions de persones; i la periodontitis greu, amb més de 1.000 milions de casos diagnosticats, són les causes principals de la pèrdua de dents entre la població mundial. L’estudi també recull els factors de risc comuns en ambdues malalties com són la ingesta elevada de sucres, totes les formes de consum de tabac o el consum nociu d’alcohol, a més d’altres substàncies tòxiques.

Davant aquest panorama, les autoritats sanitàries recomanen la visita a l’odontòleg per prevenir o reparar aquesta pèrdua dental i evitar altres problemes o malalties perifèriques associades a la carència de dents. I és per això que Ilerdent envia, regularment, comunicacions als seus pacients recordant-los la importància de concertar cita per a la revisió anual.

RESPOSTES / EL DIAGNÒSTIC

La revisió bucodental és la millor forma de supervisar l’estat de salut de les nostres dents. Un bon especialista i un bon equip de radiodiagnòstic digital són imprescindibles per avançar-se al problema.

SOLUCIONS / ELS TRACTAMENTS

Un cop diagnosticat el problema, Ilerdent facilita als seus pacients un pla de tractament complet, acompanyat sempre d’un pressupost tancat i, una línia de finançament gratuïta, si s’escau. En funció dels resultats de l’avaluació de l’especialista, s’aplicarà un o altre tractament.

En el cas que l’actuació afecti les genives, Ilerdent ofereix una innovadora tècnica: la periodòncia amb làser de díode. Una opció menys dolorosa i més eficient que les tècniques tradicionals.

Quan la pèrdua de peces dentals ja s’ha produït o cal extreure-les, la clínica dental lleidatana ofereix tot tipus de solucions implantològiques i protètiques. Des de la tècnica “implants+dents el mateix dia” dels implants de càrrega immediata o els implants zigomàtics per a pacients amb problema d’os, fins a la col·locació de pròtesis dentals removibles o fixades amb mini implants.

GARANTIES / TECNOLOGIA, COORDINACIÓ I COMUNICACIÓ

L’èxit d’aquests tractaments es basa, principalment, en el control que Grup Ilerdent té sobre tot el procés. La coordinació dels equips d’especialistes i auxiliars de la clínica, que treballen braç a braç amb els equips protètics del laboratori dental propietat del grup (iLab-17), i els nombrosos recursos de tecnologia i simulació digital 3D a disposició d’aquests professionals, garanteixen un tractament satisfactori i una recuperació més ràpida.

Descarregueu els xecs de PRIMERA VISITA GRATUÏTA A ILERDENT i ESTUDI GRATUÏT D’IMPLANTS

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…