Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Sportbuc “Hervir y Morder”, la nova gamma de bucals adaptables per a totes les edats

La marca Sportubuc comercialitza amb una nova gamma de protectors bucals esportius, “Hervir y Morder” (HyM) que són una fantàstica solució, apta per a totes les edats i esports.

El bucal està disponible en tres modalitats: Sènior, especialment recomanada per adults; Júnior, ideal per als més petits de l’equip; o Universal, apte per a qualsevol edat i també per aquelles dents atípiques. A més a més existeix una àmplia gamma de colors.

100% Adaptables

Els Sportbuc HyM són 100% adaptables a cada esportista i són molt fàcils de modelar i inclús permeten retallar-los pels extrems perquè encaixin perfectament a l’arc dental. Només cal submergir-los durant 30 segons en aigua bullin perquè el bucal adquireixi la textura tova necessària per a modelar-lo. S’introdueix a la boca i es mossega amb força durant un minut perquè la part interior del bucal s’acomodi a la forma de la dentadura; i, acte seguir, només cal submergir-lo en aigua gelada durant un altre minut perquè adquireixi la consistència definitiva.

Sportbuc, referent al mercat de bucals.

Sportbuc també és referent en el mercat de protectors bucals a mida, amb una àmplia i competitiva oferta que va des dels 69 euros en les seves versions més bàsiques- Minibuc (infantil) i Classic (adult)- als 79 euros del model Contract (esports d’impacte) o els 99 euros en la seva modalitat Punch (especialment recomanada per a la boxa).

Tots els protectors Sportbuc, a mesura i HyM, poden ser adquirits còmodament online a la pàgina https://www.sportbuc.com/tienda/  i rebre-ho a casa.

Per a més informació:

Clínica Sportbuc Ilerdent
Móvil: 649 04 12 51
Whatsapp: 649 04 12 51
info@sportbuc.com

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…