Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Tinc una urgència dental, què he de fer?

Una de les preguntes que més ens feu arribar és si tinc una urgència dental, que he de fer? Aquesta pregunta depèn molt del tipus d’urgència de la qual estiguem parlant, com veurem a continuació.

Però en tots els casos teniu sempre a la vostra disposició el nostre telèfon, 973 281 111, on podeu posar-vos en contacte amb els nostres especialistes que us ajudaran en qualsevol moment per intentar donar-vos la millor solució com més aviat millor, i la que més s’ajusti a les vostres necessitats.

Què entenem per urgència dental?

Entenem per urgència dental un problema que s’ha produït de sobte i que s’ha de solucionar com més aviat millor, ja sigui perquè provoca un dolor insuportable al pacient o perquè ens pugui ocasionar problemes més greus si ho deixem passar.

A continuació us expliquem algunes de les urgències dentals en les quals us podeu trobar tot i que us podríeu trobar en altres casuístiques i en cas de no saber que fer podeu contactar amb nosaltres al telèfon que us hem deixat anteriorment.

Una urgència dental després d’un tractament

Un dels casos més típics que ens podem trobar és que tinguem algun problema després d’haver-nos realitzat un tractament a la nostra clínica i que per alguna raó no sapigueu què fer. En aquests casos els nostres especialistes ja us hauran explicat després de la intervenció que es pot fer en algunes situacions o ja deixat programat les següents sessions.

Així i tot davant de qualsevol dubte, molèstia, o algun problema que no estava contemplat contacteu immediatament amb la nostra clínica per poder-vos posar en mans del vostre dentista el més aviat que es pugui i que el problema no es torni més greu en cas que ho sigui.

Una urgència per accident

Un altre cas d’urgència dental recurrent és quan es produeix un accident de forma involuntària per exemple ens donem un cop i perdem una peça dental, o de sobte ens comença a fer molt mal una peça dental per alguna raó.

En aquests casos s’hauria de trucar al dentista i explicar el cas perquè ens donin hora el més aviat possible, en funció de la gravetat del problema s’atendrà abans als pacients més greus.

La prevenció és el millor tractament

Tot i que algunes urgències dentals no es poden preveure ni anticipar, en general quan parlem de problemes dentals el millor tractament és la prevenció. Quan parlem de prevenció entenem per mantenir sempre una bona higiene dental, evitar alguns aliments que no són bons per les nostres peces dentals i visitar regularment al nostre dentista.

A Ilerdent recomanem realitzar visites periòdiques al dentista, en cas de fer només una visita rutinària recomanem reservar visita una vegada a l’any. En cas de tenir alguna patologia o problema dental és important seguir les indicacions del nostre dentista i que aquest ens digui cada quant realitzar-nos visites per protegir la nostra salut bucodental.

Primeres visites sense compromís

Si vols realitzar-te una primera visita a la nostra clínica Ilerdent reserva la teva primera visita amb alguns dels nostres dentistes i et realitzem un primer diagnòstic sense compromís.

Posat en mans d’uns bons professionals i deixa’t assessorar per trobar la millor solució per la teva salut bucodental. Reserva la teva cita a través del nostre telèfon o de la nostra pàgina web.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…