Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Nou tractament infantil d’Ilerdent per eliminar les càries “en un 3 i no res” i sense dolor

Tratamiento caries infantil

La clínica dental lleidatana incorpora Papacárie Duo al seu catàleg de serveis

Ilerdent continua amb la seva línia d’innovació i fa un pas més per millorar la qualitat de l’atenció, en aquesta ocasió, dels pacients més petits. La clínica lleidatana ha incorporat Papacárie Duo al seu catàleg de serveis, un producte per combatre les càries que elimina l’ús de la molesta turbina i el fressat, evitant la sensació de ‘raspat’ que tan incòmoda és per als nens i nenes i, de vegades, els resulta fins i tot dolorosa.

La tècnica té tres fases. La primera consisteix en l’aplicació d’un agradable gel bactericida i completament innocu per a la geniva, sobre la zona afectada- A continuació, només cal esperar 30 segons i la càries s’estova. Finalment, es retira còmodament, deixant la cavitat neta per procedir a l’obturació (empastament dental) habitual. La tècnica és tan còmoda i poc invasiva que, si s’escau, es pot repetir una segona vegada per eliminar restes de càries.

Ilerdent ha obert agenda de primeres visites informatives gratuïtes, presencials o telefòniques, per a tots els pares que vulguin saber més sobre el tractament per als seus fills. Simplement, cal trucar al 973 28 11 11 o sol·licitar cita on line.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…