Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Tractament d’endodòncia dental a Lleida

L’endodòncia dental és un dels tractaments que més realitzem a la nostra clínica, però, així i tot, són molt els dubtes i preguntes que ens feu arribar sobre aquest tractament i per això en aquest article us volem explicar en què es basa el tractament, com es realitza i que s’ha de fer després.

Si us heu de realitzar una endodòncia i no necessiteu tenir més informació els nostres especialistes estaran encantats d’atendre-us sense compromís i tranquil·litzar-vos en qualsevol moment, ens adaptem a les necessitats dels nostres pacients perquè us sentiu com a casa.

No us oblideu que podeu demanar hora o contactar amb nosaltres per qualsevol problema que tingueu i us ajudarem en qualsevol moment per continuar cuidant i mantenint la vostra salut bucodental. Els nostres especialistes estan a la vostra disposició en qualsevol moment a través del nostre telèfon de contacte 973 281 111.

Què és l’endodòncia dental?

L’endodòncia dental bàsicament és un tractament que s’utilitza arran d’un nervi d’una dent que està inflamat a causa d’una infecció bacteriana o d’altres teixits. Aquests teixits s’han de netejar i retirar perquè poden causar moltes molèsties i dolor. Normalment, els pacients acudeixen al dentista quan comencen a notar molèsties en alguna peça dental i aleshores ja s’ha de realitzar el tractament.

L’endodòncia dental es basa en sella el nervi d’una dent, o com es coneix més com “matar el nervi”. Totes les peces dentals tenen unes arrels que s’agafen a les genives i que es connecten a través de diferents nervis, el problema comença quan un d’aquests nervis s’inflama a causa d’una infecció i causa dolor, aleshores hem de “matar” el nervi.

Abans de realitzar-vos aquest o qualsevol tractament us heu d’assegurar de posar-vos en les millor mans i que la intervenció us la realitza un dentista i un equip especialitzat. A la nostra clínica els nostres especialistes en endodòncies s’ocupen sempre d’aquest tipus de tractament per oferir els millor resultats a tots els nostres pacients.

Quan es realitza una intervenció per “matar” el nervi?

Una vegada es duu a terme l’endodòncia a la peça afectada i es sella el nervi, es tapa la peça afectada com si es tractés d’un empastament dental.

Normalment, la inflamació del nervi apareix arran d’una càries. Podríem dir que l’endodòncia és el resultat d’una càries que no s’ha tractat a temps i ha deixat al descobert l’interior de la peça i s’ha produït la inflamació del nervi.

Aquesta obturació del nervi també es pot produir en una dent que ja està empastada que produeix que la polpa, l’interior de la dent es retregui i acabi provocant una infecció.

Per evitar aquest tipus de problemes recomanem fer visites periòdiques al dentista per poder detectar a temps qualsevol problema dental. També recomanem que de seguida que es noti qualsevol sensibilitat o molèstia us recomanem realitzar una revisió perquè la peça dental no es desgasti i es vegi més afectada és millor detectar-ho a temps.

Què fer després del tractament

La recuperació després d’una endodòncia és molt ràpida i pràcticament indolora. És un tractament molt ràpid que permet, si es detecta a temps, conservar la peça dental. Una vegada feta la intervenció el pacient només haurà de vigilar uns dies perquè pot notar la peça dental més sensible, però després d’uns dies ja es pot fer vida totalment normal.

Després del tractament és important mantenir una bona higiene dental i fer visites periòdiques al dentista per controlar la peça afectada i totes les altres.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…