Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Tractaments seriats, la proposta d’Ilerdent: sense dolor, sense esperes i sense presses

ractaments-seriats-ilerdent

Tractaments seriats, la proposta d’Ilerdent: sense dolor, sense esperes i sense presses

El tractament seriat amb tota mena de sedacions, a més de la comoditat, garanteix la seguretat i una millor i més ràpida recuperació del pacient.

La clínica dental lleidatana Ilerdent obre la programació de ‘Tractaments seriats’. La filosofia, molt senzilla: agrupar en una única sessió totes les intervencions necessàries per a dur a terme un tractament dental –implants, periodòncia…– o, fins i tot, programar poli tractaments que combinen dues o més especialitats.

La finalitat de la iniciativa és clara: afavorir la comoditat i la recuperació del pacient. La clínica dental dissenya sessions intensives amb l’objecte de concentrar el tractament, compatibilitzant fases i amb la consegüent reducció del nombre de sedacions o la simultaneïtat dels períodes de cicatrització. Menys sessions i menys dolor, per guanyar temps i millorar la recuperació del pacient.

La idoneïtat de la sessió única o el tipus de sedació a emprar estan sotmeses al criteri del facultatiu, en funció de la casuística individual de cada pacient. És per això que en una primera visita gratuïta, es procedeix al radiodiagnòstic amb tecnologia digital 3D i l’avaluació de l’estat del pacient. Amb aquestes dades, es proposa un pla de tractament, amb pressupost tancat i, si s’escau, fins i tot amb finançament gratuït. A continuació, es programa la sessió preveient el temps de durada global del tractament, la reserva de sales (quiròfan, box mèdic, sala de postoperatori…) i la participació de l’equip professional necessari (odontòlegs especialistes, anestesista, personal auxiliar i de suport…), perquè la intervenció sigui un èxit.

Un cop finalitzat el ‘Tractament seriat Ilerdent’, el pacient té al seu abast tots els serveis de seguiment o Teleassistència Mèdica Gratuïta que la clínica posa a disposició de tots els usuaris i usuàries de la clínica, per tal d’acompanyar-los en el seu procés de recuperació.

Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Atenció al Pacient d’Ilerdent, trucant al 973 28 11 11 o demanant la cita online a https://www.ilerdent.com/citaonline/in/i/ca

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…