TRACTAMENTS

Implants dentals

Implants i dents fixes en un únic dia

Ilerdent és la clínica lleidatana de referència en implantologia dental. Sota la direcció del Dr. Miquel Gensana Talarn, l’Àrea d’Implantologia d’Ilerdent ofereix una àmplia gamma de tractaments en funció de les necessitats i realitats de cada pacient.

Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat odontològica que permet corregir la mala posició de les peces dentals. L'ortodòncia pot ser aplicada en adults amb igual èxit que als joves. La infància és l'edat ideal per començar a controlar la mala posició de les dents, d'aquí la importància de dur els nostres fills a la consulta de l'especialista en ortodòncia.

Estètica dental

Estètica dental: els beneficis de l'odontologia emocional

En els darrers anys s'ha pres més consciència de la connexió directa entre un aspecte bucodental saludable i un seguit de beneficis emocionals (acceptació social, oportunitats laborals…) que milloren el nostre benestar. A l'Institut Dental Ilerdent som especialistes en solucions estètiques dentals perquè els nostres pacients recuperin el somriure i la seguretat personal.

Unitat d'Odontologia Esportiva Ilerdent

L'Institut Dental Ilerdent disposa d'Unitat d'Odontologia Esportiva i és el fabricant, en exclusiva, d'ILERPROTECT. La Unitat, a més de fabricar protectors bucals esportius a mida, està especialitzada en la regeneració bucal per impacte, lesions per pressió mandibular i reposició de peces dentals.

PRÒTESIS

Pròtesis fixes: les peces protèsiques dissenyades i elaborades a mida de cada pacient costen molt menys que una joia i serveixen perquè recuperem l'estètica de la nostra somriure.

Pròtesis extraïbles: fins avui pocs pacients han estat conscients del risc que suposa una pròtesi de baixa qualitat. És molt important acudir periòdicament a les visites de control per verificar l'estat i adaptabilitat de la pròtesi.

PERIODÒNCIA

Tractament de la piorrea. La malaltia periodontal és una infecció de les genives que pot fer malbé els teixits i l'os que envolta les peces dentals. Si es deixa sense tractament pot portar a la pèrdua de les peces dentals. La prevenció en aquests casos és un factor definitiu per a l'èxit, per la qual cosa s’ha d'acudir regularment a l’especialista.

Trastorns de l'articulació temporomandibular (ATM)

Aquesta és l'articulació que vincula la mandíbula o maxil·lar inferior amb el maxil·lar superior (base del crani). Posant els dits davant del conducte auditiu i obrint i tancant la boca, pot percebre el seu moviment. L'ATM és l'articulació que fa possible obrir i tancar la boca. Per això, és una de les articulacions més usades en el cos (s'utilitza per mastegar, parlar, empassar, badallar, etc.).

SEDACIÓ

Mitjançant la sedació conscient s'elimina l'ansietat o la por generada per la visita al dentista. A més, el pacient entra en un estat de relaxació i somnolència, però sense perdre la facultat de respondre a les ordres de l'odontòleg, ja que no es tracta d'una anestèsia general.