Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

tractaments

banner_ilerprotect

UniTAT d'Odontologia Esportiva Ilerdent

L’Institut Dental Ilerdent disposa d’Unitat d’Odontologia Esportiva i és el fabricant, en exclusiva, d’ILERPROTECT. La Unitat, a més de fabricar protectors bucals esportius a mida, està especialitzada en la regeneració bucal per impacte, lesions per pressió mandibular i reposició de peces dentals.

ILERPROTECT. Protector Bucal Esportiu d'Alt Rendiment, fet a mida.

Proveïdor dels clubs:

Contacteu amb safesport@ilerprotect.com per informar-vos sobre els convenis per a clubs i entitats esportives

ILERPROTECT és el protector bucal esportiu fet a mida, de producció pròpia i alt rendiment, que dona resposta als protectors estàndard fabricats en sèrie que, encara que protegeixen de traumatismes per contacte o caiguda, no han estat fabricats d’acord amb la mandíbula i l’oclusió dental de cada usuari; per la qual cosa, a vegades, a més d’incomoditat, poden provocar lesions serioses.

De fabricació pròpia, ILERPROTECT, està confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió. Amb morfologia i disseny exclusiu per a cada esportista, segons la seva disciplina i articulació temporomandibular (ATM).

MÀXIMA ADAPTACIÓ ATM

MÀXIM RENDIMENT

MÀXIMA ADAPTACIÓ

Serrar les dents amb força, com quan es mossega, és un acte reflex d’esforç que genera una pressió mandibular que, a més de tensar els músculs facials, transmet una “dosi extra” de força a la resta de músculs corporals. Sembla senzill, però igual que és una clara oportunitat per augmentar el rendiment esportiu també suposa un alt risc per a la salut bucal, una cosa que saben molt bé els esportistes d’elit. Una pressió anormal sobre la mandíbula (articulació temporomandibular – ATM) i, en conseqüència, sobre les dents, pot derivar una greu lesió òssia o dental per la qual cosa es recomana l’ús de protectors bucals. És per això que els professionals de l’esport de qualsevol disciplina, opten per protectors bucals fabricats a mesura que, a més de protegir-los enfront d’impactes, milloren els seus resultats. En aquesta línia, la Unitat d’Odontologia Esportiva d’Ilerdent –amb experiència certificada i laboratori protètic dental propi iLab17– inicia el procediment amb l’elaboració del motlle bucodental personal que facilitarà els paràmetres exactes per a la fabricació del protector adoptant criteris per:

    • Reforçar les àrees sensibles garantint l’estabilitat i alineació de l’ATM, permetent que la tensió mandibular derivi en un major rendiment esportiu, sense posar en risc l’articulació ni les peces dentals i teixits tous bucals. A més, salvaguarda del dolor de la pressió bucal.

    • Aconseguir l’adaptabilitat absoluta del protector a la cavitat oral per tal de respirar amb normalitat i mantenir la resistència durant la pràctica de l’esport. A més, en quedar el protector completament subjecte, es minimitza el risc de lesions que de vegades, provoquen els protectors de fabricació estàndard en desplaçar-se o caure en cas d’impacte.

Com el disseny es realitza en funció de la disciplina esportiva –atletisme, running, futbol, ciclisme, hoquei, bàsquet, tennis i pàdel, arts marcials, gimnàstica, patinatge. Amb especial atenció a les àrees bucals de risc més vulnerables, es garanteix la seguretat i alt rendiment. El protector està disponible en una àmplia gamma de colors, la qual cosa permet triar gammes que destaquin i alertin de la portabilitat de la pròtesi o, adaptat a criteris estètics per a esports de risc menor.

Ilerdent recomana incoporar ILERPROTECT a l’equipació esportiva habitual.

GALERIA ILERPROTECT

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…