Horari d’estiu

De dilluns a dijous: 9h – 20h

Divendres de 9h – 17h

Dissabtes tancat

tractaments

ortodoncia

ORTODÒNCIA

L’ortodòncia és l’especialitat odontològica que permet corregir la mala posició de les peces dentals. L’ortodòncia pot ser aplicada en adults amb igual èxit que als joves. La infància és l’edat ideal per començar a controlar la mala posició de les dents, d’aquí la importància de dur els nostres fills a la consulta de l’especialista en ortodòncia.

A l’Institut Dental Ilerdent comptem amb l’experiència de la Dra. Enriqueta Pérez guardonada amb el títol de Platinium Elite en ortodòncia Invisible Invisalign. Aquest premi reconeix l’experiència del doctor que ha de completar un mínim de 80 casos d’èxit cada any.

Què és Invisalign?

El tractament Invisalign consisteix en una sèrie d’alineadors pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc d’alineadors. Cadascun dels alineadors es fabrica específicament per a les seves dents, i només per les seves dents. A mesura que va canviant d’alineador, les seves dents s’aniran movent, a poc a poc, setmana rere setmana, fins que estiguin rectes i en la posició final prescrita per l’odontòleg.

Si està a punt per tenir un somriure que canviï el seu aspecte, Invisalign és la resposta que estava esperant. Encara que existeixen moltes opcions en el mercat, no hi ha cap tractament tan còmode com Invisalign. Invisalign és la millor manera de transformar el seu somriure sense interferir amb la seva vida quotidiana.

Invisalig First®

Ilerdent INVISALIGN L'ortodòncia invisible d'èxit mundial

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…