Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

tractaments

peridoncia

Periodòncia

Tractament de la piorrea. La malaltia periodontal és una infecció de les genives que pot fer malbé els teixits i l’os que envolta les peces dentals. Si es deixa sense tractament pot portar a la pèrdua de les peces dentals.

La prevenció en aquests casos és un factor definitiu per a l’èxit, per la qual cosa s’ha d’acudir regularment a l’especialista.

PERIODÒNCIA AMB LÀSER DE DÍODE

La ‘Periodòncia amb làser de díode’ és un tractament que incorpora la teràpia fotodinàmica, com a complement dels tractaments tradicionals i associada a altres tècniques, amb amplis beneficis per al pacient. D’aplicació localitzada sobre les àrees infectades, el làser de díode preserva els teixits sans adjacents, minimitzant l’impacte del tractament. A més, redueix la càrrega bacteriana de les bosses periodontals actives i afavoreix la cauterització dels vasos sanguinis, produint un efecte hemostàtic que redueix el sagnat de les genives. Múltiples avantatges que permeten un tractament periodontal amb sedacions més lleugeres perquè el pacient sent menys dolor, durant i després de la intervenció (postoperatori), garantint una bona i ràpida recuperació.

Els pacients amb problemes de sagnat i sensibilitat gingival, poden sol·licitar l’Estudi Periodontal Ilerdent Gratuït, que inclou el periodontograma i test de pH salival, així com la proposta del pla de tractament amb làser de díode i el pressupost tancat amb opció de finançament sense interessos, trucant a la clínica (973 28 11 11) o demanant cita en línia.

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…