Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Urgències dentals: pacients prioritaris a Ilerdent

Clínica dental d’urgències

Un dolor intens en la zona bucal indica una inflamació de les mucoses o una infecció dental que s’ha de tractar sense retràs. En el primer cas parlaríem o bé d’aftes bucals, d’origen víric i molt dolorós, o d’estomatitis, una inflamació en la mucosa de les estructures de l’oca i requereix l’administració d’un tractament.

Per què acudir a un dentista d’urgències

La intervenció odontològica d’urgència és important també en els supòsits de les infeccions dentals com la pulpitis (inflamació del teixit nerviós que nodreix la dent), la infecció periapical (augment del volum dels teixits tous a la vora de la dent causada per la proliferació de la placa bacteriana), l’abscés dental (conegut popularment com a flegmó), la pericoronaris (infecció del teixit tou que cobreix la corona dels molars) i que la gingivitis aguda (inflamació de les genives que causa sagnat, entre altres símptomes).

Acudir a urgències per caiguda de dent

Si n’hi ha, però un cas en què l’assistència odontològica urgent pot marcar la diferència entre salvar o perdre una dent és el d’una fractura dental.

Davant una caiguda o traumatisme en la zona de la boca que afecti un o diversos dents, primer s’ha de mantenir la dent, o el tros recuperat en humitat (entre la galta i les genives o submergides en llet) i acudir al dentista ràpidament. Si la fractura provoca desperfectes en pròtesis o ortodòncies, o si es produeix una luxació mandibular també necessitem atenció urgent.

Finalment, quan hi ha un sagnat provocat per l’extracció d’una dent que es prolonga més temps de l’habitual, s’ha d’anar al dentista sense dilació.

Les claus de l’èxit a urgències dentals

Les claus de l’èxit: una bona gestió de les programacions, un ampli quadre d’especialistes i laboratori protètic dental propi. Tots aquests serveis estan a disposició dels nostres clients a la nostra clínica Ilerdent.

En tots aquests supòsits, l’assistència immediata per part d’un dentista és molt important no només per calmar el dolor, sinó també per evitar que el problema empitjori i provoqui d’altres més greus.

Urgències dentals a Lleida amb Ilerdent

A Ilerdent, clínica dental de referència a Lleida, som conscients d’aquest fet i és per això que gestionem curosament les programacions per actuar ràpidament en cas d’urgència i reduir els temps d’espera dels nostres pacients.

El nostre ampli quadre mèdic i l’equip protètic del nostre laboratori dental (iLab17)-ubicat en el mateix edifici- ens permet, a més a més, atendre qualsevol mena d’incidència, així com reparar pròtesis, fabricar d’altres noves o fabricar peces en un temps rècord.

Miquel Gensana Ruestes. Gerent d’Ilerdent. Protètic dental ( Col·legiat núm. 17) 

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…