Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Brackets transparents: preus, avantatges i manteniment

Brackets-transparentes-precios,-ventajas-y-mantenimiento

Són un dels tipus d’ortodòncia més populars avui dia i ofereixen una alternativa moderna als brackets metàl·lics tradicionals. Els brackets transparents estan fets de plàstic o ceràmica i es noten molt menys que els metàl·lics. Els preus varien en funció del tipus triat i del ortodoncista que realitzi el tractament. Tenen diversos avantatges respecte a altres tipus de brackets, com una millor estètica, major comoditat i un manteniment més senzill. El manteniment també és més senzill que el dels metàl·lics, ja que no requereixen tanta neteja i poden conservar-se en bon estat amb un raspallat regular i l’ús de fil dental. Els ortodoncistas solen col·locar els brackets transparents en les seves clíniques, però també existeixen variants linguals que poden ocultar-se darrere de les dents per a un tractament més discret. Els alineadors transparents també poden utilitzar-se com a alternativa als brackets tradicionals en determinats casos. En general, són una opció excel·lent per als qui busquen una solució estètica però eficaç per al tractament d’ortodòncia, si bé el preu dels brackets no és molt elevat.

Els millors brackets dentals per a tu. Com triar el pressupost adequat?

Triar els millors aparells dentals per a tu és una decisió important i establir un pressupost per a això pot facilitar-te el procés. A l’hora de triar una cotització, tingues en compte aspectes com quin és el teu estil de vida i condició, qualsevol altre tractament que pugui ser necessari i quant temps penses portar els brackets. Els diferents tipus de brackets inclouen metàl·lics, estètics, de porcellana, linguals i alineadors transparents. Alguns ortodoncistas fins i tot tenen clíniques especialitzades en determinats tipus de brackets o tractaments d’ortodòncia. Assegura’t de triar una clínica o ortodoncista de confiança que tingui experiència amb el tipus de brackets que desitges. Moltes vegades podran suggerir-te una opció de tractament que s’ajusti al teu pressupost i al teu estil de vida.

Quin preu és correcte per a uns brackets transparents?

Quan es busquen brackets transparents o ortodòncia invisible alternativa, el preu adequat pot semblar difícil de determinar. La millor manera de fer-ho és buscar diversos pressupostos demanar assessorament. Assegura’t que treballes amb un professional de confiança, ja que els preus poden variar molt d’una clínica dental a una altra. Comprova les ressenyes i les credencials abans de prendre la seva decisió final perquè puguis estar segur que estàs rebent el millor preu possible sense minvar la qualitat. A més, és important consultar a un professional sobre el cost d’aquests suports per a saber què esperar en termes de qualitat, ús i longevitat. En última instància, la recerca acurada i la consulta amb un professional t’assegurarà que obtens la millor opció pel preu correcte.

Avantatges dels brackets invisibles

També coneguts com brackets clars o transparents, són una de les opcions més populars per als qui busquen una opció de tractament discreta i estèticament agradable per a la correcció de la mossegada. Pot millorar enormement l’estètica dental gràcies a la seva estructura transparent. Les ceràmiques invisibles són un avanç innovador en la tecnologia dental perquè permeten als dentistes dur a terme procediments d’ortodòncia sense comprometre l’estètica. No sols ofereixen una alternativa discreta als aparells tradicionals de metall i filferro, sinó que també són més còmodes i causen menys abrasió dins de la boca. A més, permeten escurçar el temps de tractament sense deixar d’oferir els mateixos avantatges que els aparells tradicionals. Avui dia existeixen diversos tipus de brackets invisibles en el mercat, la qual cosa permet als pacients triar la millor opció que s’ajusti tant a les seves expectatives estètiques com al seu pressupost. A més, solen oferir un rendiment superior al dels brackets tradicionals quan es tracta de solucionar problemes d’articulació i mossegada (maloclusió). En definitiva, són una gran alternativa per als qui busquen tractaments discrets, poc invasius, a un preu raonable i amb una durada del tractament continguda.

Parts i manteniment d’un sistema de brackets transparents

Aquests sistemes són una forma popular de tractament d’ortodòncia dental. S’adhereixen a les dents i ajuden a redreçar-los. Solen portar un sistema de retenció que els manté en el seu lloc millor que els aparells metàl·lics convencionals. El manteniment és necessari perquè el tractament d’ortodòncia sigui el més eficaç possible. Els brackets han de revisar-se periòdicament per a assegurar-se que es mantenen en el seu lloc i que no s’acumulen residus. També han d’avaluar-se en usar el fil dental o en raspallar-se les dents per a assegurar-se que s’ajusten correctament a la superfície dental. A més, és possible que el ortodoncista hagi de realitzar ajustos ocasionals si es produeixen canvis en l’alineació de les dents amb el pas del temps. En realitzar un manteniment adequat dels sistemes de brackets transparents, els pacients poden garantir que les seves dents es redreçaran amb èxit i romandran sans durant anys.

En comprar  un sistema de brackets transparents sol haver-hi preus flexibles i plans de pagament disponibles perquè pugui ajustar-se a qualsevol pressupost. Finalment, tenir en compte que si es trenca un bracket o un filferro, és important posar-se en contacte amb el ortodoncista al més aviat possible perquè ho repari. Cuidar correctament el sistema de brackets transparents t’ajudarà a aconseguir un moviment correcte de les dents i, al final, un somriure increïble.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…