Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

El somriure perfecte: facetes estètiques guiades a Ilerdent

carillas-dentales-firstfit

La clínica dental lleidatana incorpora la revolucionària tecnologia First Fit® amb mock-up de simulació real.

Les facetes (carillas) dentals són una solució estètica que, superposant laminatges de porcellana o composite fabricats a mida, sobre les dents naturals, redibuixa i alinea el perímetre dental fins a aconseguir una dentadura perfecta, en forma i color.

La diferència entre la qualitat i els resultats d’un tractament o l’altre de facetes dentals rau en la tecnologia emprada. És per això que Ilerdent, clínica de referència en estètica dental, incorpora les Facetes Estètiques Guiades First Fit®, una tecnologia revolucionària, digital i mínimament invasiva, aconsegueix resultats excepcionals.

Entre els seus avantatges, la curta durada del tractament, la màxima conservació de l’estructura original de les dents naturals i, la precisió. Com? Doncs a partir del disseny digital del somriure s’obté una simetria i encaix perfectes, amb un espai interdental mil·limètric quasi imperceptible.

A més, el tractament de Facetes Estètiques Guiades Ilerdent First Fit®, no deixa marge a l’error ni a les sorpreses, amb el mock-up de simulació real en boca, abans de col·locar els laminatges definitius.

Si desitgeu més informació sobre aquest tractament, visualitzeu el vídeo al web d’Ilerdent – i concerteu cita trucant al 973 28 11 11 o a www.ilerdent.com

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…