Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

En què consisteix l’emblanquiment dental?

Aquest tractament es porta donant a cap durant dècades. Moltes persones inverteixen en emblanquiment dental per a millorar les seves aparences estètiques i augmentar progressivament la confiança en si mateixos. Així mateix, l’emblanquiment dental és un dels processos dentals més triats a causa del seu preu econòmic i resultat ràpid i efectiu.

Els resultats del tractament depenen en cada client. Tots tenim característiques dentals diferents, incloent-hi translucidesa, opacitat i lluentor. En aquest cas, uns certs clients requereixen més sessions de l’habitual per a obtenir resultats reeixits.

Qui pot aconseguir un emblanquiment dental?

L’emblanquiment dental és un tractament odontològic que hauria de dur-se a terme per part d’un dentista o qualsevol altre professional odontològic, com un higienista odontològic o terapeuta dental. Alguns centres estètics ofereixen emblanquiment dental, però no hauria de dur-se a terme si no hi ha un professional odontològic present, ja que podria posar la teva salut en risc. D’altra banda, també tens l’opció de fer-ho tu mateix mitjançant kits d’emblanquiment, però en aquest cas també existeixen uns certs riscos de salut.

Qui NO hauria de fer-se un emblanquiment dental?

És veritat que l’emblanquiment dental sigui un tractament completament segur. No obstant això, hi ha uns certs casos en els quals no es recomana obtenir aquest tractament:

– Dones embarassades: els elements químics utilitzats en l’emblanquiment dental podria ser transferits a nadons en desenvolupament.

– Nens petits: Nens que encara disposen de les seves dents de llet no haurien de rebre un tractament d’emblanquiment dental, ja que les seves dents, genives i mandíbules segueixen en desenvolupament.

– Càries, infeccions de genives i arrels dentals exposades: si pateixes d’aquests casos, el tractament d’emblanquiment dental està generalment desaconsellat fins que aquests problemes dentals s’arreglin.

Què succeeix durant el tractament?

El dentista tindrà en compte l’estructura de les teves dents per a poder crear un protector bucal i explicar-te com s’utilitza un gel blanquejador de dents. A continuació, utilitzant el protector bucal a casa, hauràs d’aplicar el gel durant un període de temps específic (solen ser unes setmanes). Alguns gels d’emblanquiment poden estar aplicats durant 8 hores seguides, la qual cosa pot reduir el període de tractament.

D’altra banda, també tens l’opció d’emblanquiment amb làser. Un producte d’emblanquiment s’aplica sobre les dents i després s’encén una llum làser sobre ells per a activar l’emblanquiment. L’emblanquiment làser sol trigar al voltant d’una hora.

Què hauria de saber abans d’obtenir un emblanquiment?

Pregunta al teu dentista sense por quin tipus d’emblanquiment dental existeixen i quins resultats podries esperar del tractament i quant dura el resultat. També t’interessaria saber els riscos possibles, com l’augment de la sensibilitat dental.

D’altra banda, també tens l’opció de parlar amb altres persones que ja han rebut en tractament o estan esperant la seva visita del dentista per a obtenir una opinió secundària.

Quant dura l’emblanquiment?

La durada dels resultats d’emblanquiment dental depèn en alguns factors. Per exemple, el teu estil de vida, dietes, hàbits i el tipus de tractament d’emblanquiment dental que hagis triat. En el cas dels tractaments a casa, és recomanable obtenir un tractament extra cada sis mesos. D’altra banda, els tractaments efectuats per professionals solen durar al voltant d’un any o més.

Consells per a evitar la descoloració

Finalment, ens agradaria oferir-los alguns consells per a evitar la descoloració de dents: Obtingues una neteja dental almenys dues vegades a l’any- No fumis ni utilitzis productes de tabac- Evita el menjar porqueria i les substàncies artificialment acolorides- Raspalla’t les dents dues vegades al dia i intenta utilitzar fil dental- Limita el consum de productes com el vi, el te, el cafè, begudes gasoses, etc.- Utilitza pasta de dents blanquejadores i col·lutori de tant en tant durant la setmana.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…