Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent, la clínica dental segura i amb totes les garanties enfront del Covid-19

Ilerdent és una clínica segura per als nostres pacients i, també, per al nostre personal assistencial. L’alerta sanitària del coronavirus ens fa afrontar amb responsabilitat la contenció del COVID-19 i us informem que hem elevat tots els nostres protocols per damunt de les exigències recomanades pel Servei Català de la Salut.

Totes les mesures adoptades tenen per objectiu garantir la continuïtat de l’atenció sanitària sense risc i afecten totes les àrees de la clínica:

• Millora en la programació de cites per garantir un entorn saludable amb perímetres de seguretat entre pacients. Per la vostra part, us agrairem puntualitat i que vingueu sols, sempre que no s’indiqui el contrari. A la sala d’espera, us recomanem deixar un seient buit entremig o mantenir 1 metre de distància entre persones.

• Reforç del seguiment de pacients en tractament que puguin veure’s afectats per símptomes del COVID-19, amb atenció telefònica i protocols específics i horaris exclusius en zones habilitades en el cas que requereixin atenció dental.

• Protocol d’Higiene de Mans, en entrar i sortir de la clínica, amb gel hidroalcohòlic a la recepció.

• Qüestionari de Salut.cat per a la detecció de pacients de risc i presa de temperatura, si s’escau.

• Espais ventilats, prioritzant la ventilació natural (finestres obertes) no mecànica i les pauses d’activitat entre tractament i tractament en els boxes.

• Esterilització i higiene extrema de quiròfans, boxes, instrumental, aparatologia, vestuari… i qualsevol objecte o instal·lació del recinte clínic.

Recordeu que totes aquestes mesures van destinades a garantir l’atenció sanitària de les persones, màxim objectiu d’aquesta campanya de contenció decretada per les autoritats sanitàries.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió per poder fer front amb responsabilitat i garanties a aquesta situació excepcional.

Miquel Gensana
Gerent d’Ilerdent

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…