Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants i dents el mateix dia: tractaments més curts i més segurs a Ilerdent

La reposició de les peces dentals perdudes es confirma com una tècnica beneficiosa per a la salut en general, ja que el pacient afectat recupera funcions vitals com ara les associades a la funció digestiva (mastegat i deglució d’aliments) o la sanació de genives (sobretot en casos de malaltia periodontal); a més dels factors emocionals que genera l’aspecte saludable d’una boca sana.

Sent aquest un tractament quirúrgic important, la col·locació d’implants dentals s’ha d’abordar amb garanties i, sobretot, amb la seguretat de disposar dels millors recursos, humans i tecnològics, perquè el procés resulti el més còmode, indolor i efectiu per al pacient.

Amb aquesta filosofia, Ilerdent és pionera i especialista en implants i dents els mateix dia. Amb estrictes protocols de qualitat i seguretat del pacient, la clínica lleidatana disposa dels millors equips de radiodiagnòstic i escàner digital que permeten reunir les dades necessàries per a definir un pla de tractament a mida de cada persona. Una tecnologia 3D que s’estén a les simulacions prèvies de resultats, al monitoratge del procés d’osteointegració o a la cirurgia aplicada.

Un altre dels valors afegits del ‘Pla de Tractament d’Implants Ilerdent’ és la programació seriada. La clínica dental dissenya sessions intensives amb l’objecte de concentrar el tractament, compatibilitzant fases i amb la consegüent reducció del nombre de sedacions o la simultaneïtat dels períodes de cicatrització. Menys sessions i menys dolor, per guanyar temps i millorar la recuperació del pacient.

Tot això unit a la qualitat i traçabilitat europea dels materials utilitzats, tal com certifica la Cartilla d’Implants Ilerdent amb codi de barres d’identificació que es facilita a cada pacient, l’èxit està garantit.

Per a més informació: 973 28 11 11 – https://www.ilerdent.com

Xec Estudi Implants Ilerdent gratuït (valorat en 120€). 

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…