Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

La teva clínica d’ortodòncia invisible a Lleida amb Ilerdent

Perquè realitzar la teva ortodòncia amb Invisalign

Són moltes les marques que han començat a produir les seves ortodòncies invisibles, i avui dia en pots trobar moltes disponibles al mercat. Segons la clínica dental que et faci el tractament utilitzarà una marca o una altra. A Ilerdent treballem aquest tipus d’ortodòncia amb Invisalign, ja que és la marca pionera en aquest tipus de tractament i que ofereix els millors resultats i les millors garanties. Som pioners en utilitzar el mètode d’ortodòncia invisible i la nostra especialista la Dra. Enriqueta Pérez, amb més de 20 anys d’experiència i 2.000 pacients tractats amb Invisalign.

Funcionament del tractament

Descobreix a continuació en què es basa aquest tractament i quines són les diferents fases. Aquest tractament s’adapta a les característiques i especificacions de cada pacient, per això ens garanteix uns resultats immillorables.

Primera visita

El tractament s’inicia a la primera visita, on es realitza un estudi amb fotografies, radiografies i escàners intraorals de la boca del pacient. Amb aquest material s’executa un primer projecte amb 3D, que es presenta al pacient amb les correccions que es faran i com quedarà finalment el somriure del pacient. Amb aquesta primera presa de contacte serveix per fer un pla de tractament i una previsió de pressupost i el temps previst de durada.

Segona visita

Passada una setmana, i si el client accepta totes les condicions, es fa una segona visita on s’aclareixen tots els punts del pla de tractament i es comenta amb el pacient o se li envia per correu si ho prefereix.

Inici del tractament

Després d’aprovar el pla, i al cap de 20 dies, es comença el tractament. En aquesta visita es col·loquen els primers alineadors al pacient, es comprova que tot estigui bé i es lliuren els següents alineadors, que el pacient s’anirà canviant cada 1 o 2 setmanes segons el pla de tractament. També se li explica quines seran les pautes que aniran seguint i quines són les pautes que ha d’anar seguint segons el seu pla de tractament.

Visites de control

Al llarg del tractament es faran les visites de control, cada 3 o 6 mesos depenent del pacient, on es vigilarà i es verificarà que tot estigui evolucionant favorablement i es lliurarà els alineadors següents.

Avantatges del tractament Invisalign

Són molts els avantatges que es podrien destacar sobre el tractament d’ortodòncia invisible Invisalign. Per exemple, la seva fàcil utilització, ja que és el mateix pacient qui es pot anar canviant els alineadors.

És el tractament d’ortodòncia escollit per molta gent per la seva discreció, ja que com que és una fèrula invisible no es veuen i, per tant, no modifica el nostre aspecte i, per tant, no molesten.

Tractament ràpid i efectiu

Un altre avantatge molt important que destaca la nostra especialista la Dra. Enriqueta Pérez, és la seva rapidesa i efectivitat. El temps que dura un tractament és vital en molts casos per poder aturar o alentir qualsevol malaltia latent. Aquesta rapidesa també comporta altres beneficis. La gran rapidesa d’aquest tractament és degut a l’alt grau tecnològic d’aquesta tècnica que permet, segons la complexitat de cada cas, obtenir resultats de 6 a 18 mesos. Cada pacient és diferent, però els resultats es poden començar a veure des de la utilització dels primers alineadors.

Reserva la teva cita amb la nostra especialista a Invisalign

Per a més informació o per demanar cita podeu trucar a la nostra clínica al 973 28 11 11 o demanar la vostra cita online. Podeu fer una primera visita sense compromís per sol·licitar més informació sobre aquest tractament i exterioritzar alguns dubtes o recomanacions sobre el vostre cas en concret.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…