Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Servei Urgent de Reparació de Pròtesis Dentals Ilerdent

Com a resposta a la crisi sanitària actual, a clínica dental lleidatana Ilerdent hem decidit reforçar totes les àrees per garantir la vostra salut, sempre sota estrictes protocols sanitaris; també del Servei d’Urgència de Reparació de Pròtesis.

COM PROGRAMAR LA SEVA VISITA DE FORMA SEGURA

Per accedir al servei, cal que demanar cita prèvia al 973 28 11 11 i prepararem la seva visita.
Ilerdent és una clínica segura per als nostres pacients i, també, per al nostre personal assistencial. L’alerta sanitària del coronavirus ens fa afrontar amb responsabilitat la contenció del COVID-19 i us informem que hem elevat tots els nostres protocols per damunt de les exigències recomanades pel Servei Català de la Salut.

Totes les mesures adoptades tenen per objectiu garantir la continuïtat de l’atenció sanitària sense risc. És per això que, en la vostra visita, us agrairem puntualitat i que vingueu sols, sempre que no s’indiqui el contrari. A la sala d’espera, us recomanem deixar un seient buit entremig o mantenir 1 metre de distància entre persones. Respecteu el protocol d’Higiene de Mans, en entrar i sortir de la clínica, amb gel hidroalcohòlic i us facilitarem uns guants esterilitzats a la recepció i responeu al qüestionari de Salut.cat per a la detecció de pacients de risc i presa de temperatura, si s’escau. D’aquesta forma, sereu atesos amb totes les garanties d’esterilització i higiene.

Així doncs, estigueu tranquils perquè a Ilerdent disposem de tots els protocols, recursos i el millor equip professional perquè rebeu una assistència sanitària excel·lent i tan o més segura que sempre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Miquel Gensana
Gerent d’Ilerdent

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…